30 jaar KLAVERTJE VIER

Het begon allemaal 30 jaar geleden op 14 Februari 1994 om 14.00 uur in de middag het was een regenachtige koude dag zoals we die nu ook wel kennen.

Mijn moeder Georget en vader Ger hadden een café gekocht een blind paard kon er nog geen schade aanrichten zeg maar, die dag ging de hele familie met aanhang vol aan de slag want moeders had maar 1 droom en dat was een klein restaurantje beginnen waar jong en oud konden genieten van heerlijke verse ingrediënten in een ongedwongen huiselijke sfeer.

Allereerst een intense monsterlijke verbouwing waar alleen nog maar de gevels van overeind stonden, maar na een jaar en een paar maanden was deze klus toch geklaard en was het eetcafé Klavertje Vier een feit en opende wij op Vrijdag 13 Oktober 1996 de deuren.

Ik { Patrick en mijn vrouw Danielle waren toen net klaar met onze studie dus het gevolg was dat wij samen met mijn zus Bianca vol aan de slag gingen om voor moeders deze droom te verwezenlijken.

Dat ging niet zonder slag of stoot en we hebben met zijn allen er keihard aan gewerkt om het te laten slagen.

Al snel werd het restaurantje zo’n succes dat we niet anders konden dan het bargedeelte weer om te bouwen tot een nog grotere locatie en zo hebben wij jaar na jaar gedraaid met ups en downs .

Nu een aantal jaar verder zijn Georget en Ger beide rond de 74 heerlijk aan het genieten van hun pensioen zult u denken maar niets is minder waar zij helpen gewoon nog achter de schermen mee met administratie en website en nieuwsbrieven en op zijn tijd nog een adviserende rol dus als je het hebt over een familie bedrijf wij zijn dat.

Iedereen heeft het tegenwoordig over prijzen en dat het leven zo duur is geworden, we hebben het even opgezocht en in de tijd dat commedore 64 werd uitgebracht koste hier een maand menu 3 gangen en koffie 22,50 GULDEN u weet sinds de invoering van de euro werd dat al snel 22,50 EURO nu 23 jaar later staat ons huidige maand menu op 37,50 Euro dus in al die tijd is het 15,- Euro gestegen.

Pinnen was toen nog niet de standaard sterker nog je moest voor iedere transactie betalen , en gewoon een paar tientjes in je zak dat was toen heel normaal.

Nu ik dit zo type realiseer ik me dat ik wel snap dat we er niet rijk van worden hahahaha.

Nee mensen de horeca is geen baan maar een beleving zoals veel vakken dat zijn.

Maar goed u snapt misschien nu hoe gedreven en gastvrij wij zijn en wij hopen nog een paar jaartjes door te gaan met ons bedrijf want wij hebben geen opvolging.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de klandizie en de steun in moeilijke tijden.

Met vriendelijke groet Familie Kramer en ons Team

Ps  22 Januari kregen wij voor het vierde jaar op rij een award uitgereikt voor het leukste restaurant van Nissewaard.

Met vriendelijke groet Familie Kramer en Team Klavertje vier