Hoofdgerechten
Hoofdgerechten
Kipsaté met krokante uitjes, kroepoek en satésaus € 17,95
Mixgrill van vlees bestaande uit spareribs, kipfilet, varkenshaas € 22,25
en biefstuk geserveerd met 2 koude sauzen
Huisgemarineerde spareribs afgelakt met ketjap-knoflook (500 gram) € 19,75
Gepaneerde schnitzel met gebakken ui, champignons en spek € 18,75
en gegratineerd met kaas
Biefstuk van de kogel met pepersaus € 20,50
Malse varkenshaas met champignonroomsaus € 18,75
Diamanthaas met een saus van rode port, spekjes, ui, € 22,95
champignons en paprika
“Surf en Turf” € 23,95
Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met ketjap-knoflooksaus en taugé
Varkenshaas gevuld met champignons en gegratineerd met brie € 21,95
Kippan met gamba’s en een saus van ketjap en chiliroom € 19,75
In Belgisch bier gestoofd rundvleespotje € 21,50
Runder rib-eye met pikante paprikaboter € 22,25
Specialiteiten de luxe
Tournedos “Klavertje Vier”
met paté en een rode portsaus van champignons, ui, paprika,spek en room € 32,50
T-bone steak met kruidenboter € 35,00
Hertenbiefstuk met gebakken paddenstoelen en calvadossaus € 25,00
Zeetong in de roomboter gebakken (+/-500 gr) € 40,00
Alle gerechten worden geserveerd met
frites, gekruide gefrituurde aardappeltjes, salade en mayonaise