Hoofdgerechten

Vleesgerechten

Gepaneerde schnitzel met romige champignonsaus

€ 21,95

Rib-eye met huisgemaakt kruidenboter

€ 26,50

Oosters kippannetje met fijne stukjes kipfilet en
garnalen, paprika en bosui

€ 25,95

Malse varkenshaas met een romige champignonsaus

€ 22,95

Mixgrill van vlees bestaande uit spareribs, kipfilet, varkenshaas en biefstuk
geserveerd met 2 koude sauzen ( knoflook en chili ) ( 350 gram vlees )

€ 27,95

Biefstuk van de kogel met pepersaus (Schotse Black Angus )

€ 25,50

Kipsaté met krokante uitjes, kroepoek en satésaus

€ 20,95

Malse varkenshaas gevuld met champignons en gegratineerd met brie

€ 25,95

“Surf en Turf”
Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met ketjap-knoflooksaus

€ 27,95

Heeft u een voedselallergie, meld het ons