Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Kipsaté met krokante uitjes, kroepoek en satésaus € 17,95

Mixgrill van vlees bestaande uit spareribs, kipfilet, varkenshaas € 22,25
en biefstuk geserveerd met 2 koude sauzen

Huisgemarineerde spareribs afgelakt met ketjap-knoflook (500 gram) € 19,75

Gepaneerde schnitzel met gebakken ui, champignons en spek € 18,75
en gegratineerd met kaas

Biefstuk van de kogel met pepersaus € 20,50

Malse varkenshaas met champignonroomsaus € 18,75

Diamanthaas met een saus van rode port, spekjes, ui, € 22,95
champignons en paprika

“Surf en Turf” € 23,95
Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met ketjap-knoflooksaus en taugé

Varkenshaas gevuld met champignons en gegratineerd met brie € 21,95

Kippan met gamba’s en een saus van ketjap en chiliroom € 19,75

In Belgisch bier gestoofd rundvleespotje € 21,50

Runder rib-eye met pikante paprikaboter € 22,25

Specialiteiten de luxe

Tournedos “Klavertje Vier”
met paté en een rode portsaus van champignons, ui, paprika,spek en room € 32,50

T-bone steak met kruidenboter € 35,00

Hertenbiefstuk met gebakken paddenstoelen en calvadossaus € 25,00

Zeetong in de roomboter gebakken (+/-500 gr) € 40,00

Alle gerechten worden geserveerd met
frites, gekruide gefrituurde aardappeltjes, salade en mayonaise

Heeft u speciale wensen of een voedsel allergie? Neem contact met ons op.