Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Gepaneerde schnitzel met romige champignonsaus
€ 21,95
Rib-eye met huisgemaakt kruidenboter
€ 26,50
Oosters kippannetje met fijne stukjes kipfilet en
garnalen, paprika en bosui
€ 25,95
Malse varkenshaas met een romige champignonsaus
€ 22,95
Mixgrill van vlees bestaande uit spareribs, kipfilet, varkenshaas en biefstuk
geserveerd met 2 koude sauzen ( knoflook en chili ) ( 350 gram vlees )
€ 27,95
Biefstuk van de kogel met pepersaus (Schotse Black Angus )
€ 25,50
Kipsaté met krokante uitjes, kroepoek en satésaus
€ 20,95
Malse varkenshaas gevuld met champignons en gegratineerd met brie
€ 25,95
“Surf en Turf”
Roergebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s met ketjap-knoflooksaus
€ 27,95
Heeft u een voedselallergie, meld het ons