Specialiteiten

Specialiteiten de luxe

Tournedos “Klavertje Vier”
Met rode portsaus van champignons, ui, paprika en spek

€ 32,50

Malse eendenborst met een sinaasappel portjus

€ 22,95

Runder ribeye met grof gesneden groenten

€ 24,50

Visgerechten

Zalmfilet met een korst van rode pesto op een bedje van pasta

€ 22,50

Sliptong in de roomboter gebakken (3 stuks)

Dagprijs

Vis kwartet van zalm, rode mul, gamba en witvis met Hollandaisesaus

€ 26,95

Zeebaars met spinazie en een mosterdsaus

€ 24,00

Vegetarische gerechten

Geitenkaaskroketjes met rijk gevulde salade en honing

€ 19,50

Pasta met vegetarisch gehakt

€ 18,95

Wrap gevuld met vegan kip en wokgroenten met een pittige chilidip

€ 19,00

 

 

Heeft u een voedsel allergie, meld het ons